Kotkan-Haminan seutu

Nauti elämästä – Nauti matkasta!

Maalla, merellä ja ilmassa! Idästä länteen! Tutustu upeisiin retkikohteisiimme, museoihin, taphtumiin, meriristeilyihimme, salattuun Salpalinjaan ja moniin muihin kohteisiimme. Tervetuloa Hyvän tuulen rannikolle!

Matkailupakettejamme

Täällä asuu hyvä tuuli

Maalla, merellä ja ilmassa! Idästä länteen!

Tutustu upeisiin retkikohteisiimme, museoihin, tapahtumiin, meriristeilyihimme, salattuun Salpalinjaan ja moniin muihin kohteisiimme. Tervetuloa Hyvän tuulen rannikolle!

  • Matkailupaketit
  • Ryhmämatkat
  • Luokkaretket ja leirikoulut
  • Kokousmatkat
  • Opastukset
  • Retkikohteet

Hyvän tuulen rannikko

Kotkassa riittää nähtävää jokaiselle niin kulttuurista kuin merellisistä maisemistakin nauttiville matkaajille. Ryhmille voidaan järjestää meriretkiä, opastettuja kierroksia, rentoutumista hyvän ruoan parissa, koskenlaskua ja paljon muuta! Omatoimisesti voi tutustua vaikkapa Langinkosken keisarilliseen kalastusmajaan, Haukkavuoren näkötorniin, Maretariumiin ja Jumalniemen sekä Pasaatin kauppa-keskuksiin.

Haminan keskustan tähdenmuotoiseen linnoitukseen ja tunnelmallisiin puukortteleihin voit tutustua helposti kävellen. Pistäydy vieri vieressä sijaitseviin kirkkoihin ja museoihin tai tee löytöjä kauppatorilta, markkinoilta ja vanhan keskustan putiikeista. Piipahda myös historiallisen keskustan ulkopuolelle – maaseudulle, merelle ja ainutlaatuisen saariston kalastajakyliin.

Pyhtään kaunis luonto tarjoaa matkailijalle parastaan. Valitse mieleisesi tutustumiskohde. Päivän voi viettää vaikkapa nauttien merestä ja kauniista saaristosta, Kymijoen idyllistä tai patikkaretkellä kansallispuiston suoalueilla. Historialliset kohteet ovat osoitus Pyhtään pitkästä historiasta, joka ulottuu aina vuoteen 1347 asti.

Miehikkälä tarjoaa loistavia näköaloja niin lähimenneisyyteen kuin kauemmaksikin aikojen taa. Rajaseudun värikäs historia kuljettaa huimaan seikkailuun vuosisatojen halki usean valtakunnan näkökulmasta, Ruotsi-Suomen hoveista Tsaarin Venäjälle. Keskeinen osa itsenäisen Suomen sotahistoriaa kiteytyy taas Miehikkälän Salpalinja-museossa.

Virolahden sijainti meren ja rajan läheisyydessä tuo oman ulottuvuutensa myös nähtävyyksiin. Vuosisatainen kanssakäynti erilaisten ihmisten kanssa on luonut Virolahdelle vahvan kulttuuripohjan. Monipuolinen luonto takaa kauniin ympäristön ja inspiroiva meri sekä tapahtumarikas historia tarjoavat elämyksiä.

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ, NIIN RÄÄTÄLÖIDÄÄN RYHMÄLLESI SOPIVA TÄYDEN PALVELUN PAKETTI!
X

Varausehdot tähän

Varausehdot tähän